Site Overlay

Hvem er jeg?

Det fysiske liv og den spirituelle vandring.

Mit fysiske liv.

Jeg hedder Rasmus, og er født i 1978. Jeg trådte mine barnesko i Odense. Jeg voksede op i et hjem, med højt til loftet, kærlighed og frihed. Som 15 årig flyttede jeg hjemmefra for at påbegynde uddannelse og møde livet. I dag er jeg nu gift, familiefar og bosat i Skovsgårde. I 2020 åbnede jeg klinik / konsultation og kursus lokale under navnet Kernebevidsthed.

I mit fysiske liv, har jeg gennemført to faglige uddannelser. I 1998 rejste jeg til South Dakota USA for arbejde. I 2003 flyttede jeg til Island med kvinden, jeg er gift med i dag. jeg har siden tiden i Island, arbejdet i forskellige brancher. Som den frie sjæl jeg er, har det stor betydning at prøve forskellige ideer af. Nu som selvstændig med kernebevidsthed.

Min spirituelle vandring.

I november 2002 var jeg på kursus i Reikihealing. Den vej fulgte jeg i nogle år, ved at tage alle kurser inde for Reikihealing, udvidet med Reiki Karuna. Jeg tog efterfølgende kurser i kinesiologi på Vejle Kinesiologiskole. I 2010 deltog jeg i et kinesiologi kursus, i materialet efter Ellen Langgaard.

Et skifte sker, en ny retning åbner sig i takt med en indre bevågenhed. I 2015 begynder min selvudviklings proces i, at gå den indre vej. Det starter med et kursus der blev til flere i Lydens kraft. AUM Chanting, Bønnens kraft, Meditation og Åndedrætsøvelser, som førte til et selvstudie igennem 3 år.

Udviklingen fortsætter i 2018, hvor jeg er på et bevidstologikursus (læren om bevidstheden). Det bliver til mange kurser de næste 2 år. Igennem klarsyn og kanalisering finder jeg vejen til min indre bevidsthed, energier i universet og kontakt til universets åndsbevidstheder. Opstart af kernebevidsthed i 2020, en ny retning, hvor alle er velkomne.