Site Overlay

Hvem er jeg?

Det fysiske liv og min spirituelle vandring.

Det fysiske liv.

Jeg hedder Rasmus, og er født i 1978 i Odense. Jeg voksede op i et hjem, med højt til loftet, kærlighed og frihed. I 1993 flyttede jeg hjemmefra for at påbegynde uddannelse og møde livet. I dag er jeg gift, familiefar og bosat i Skovsgårde.

I mit fysiske liv, har jeg gennemført to faglige uddannelser. I 2001 rejste jeg til South Dakota USA for arbejde. I 2003 flyttede jeg til Island med kvinden i mit liv, som jeg er gift med i dag. Jeg har siden Island, arbejdet i forskellige brancher. Som den frie sjæl jeg er, har det stor betydning at prøve forskellige ideer af.

Min spirituelle vandring.

I 2002 var jeg på kursus i Reiki healing. Den vej fulgte jeg i nogle år, ved at tage alle kurser inde for Reiki healing, udvidet med Reiki Karuna. Jeg tog efterfølgende kurser i kinesiologi på Vejle Kinesiologiskole. I 2010 deltog jeg i et kinesiologi kursus, i materialet af Ellen Langgaard.

I 2015 begynder min selvudviklings proces, med at gå den indre vej. Det starter med et kursus der blev til flere i Lydens kraft. AUM Chanting, Bønnens kraft, Meditation og Åndedrætsøvelser, som førte til et selvstudie i 3 år.

I 2018 fortsætter udviklingen med et kursus i bevidstologi (læren om bevidstheden). Det bliver til flere kurser de næste 2 år. Igennem klarsyn og kanalisering finder jeg vejen til min indre bevidsthed, i kontakten til universets energier og åndsbevidstheder. Det føre til at jeg, i 2020 åbnede klinik / konsultation med navnet Kernebevidsthed.