Site Overlay

Kunderne siger

27-10-2023

Mine varmeste anbefalinger går til Rasmus – Jeg føler mig fuldstændig tryg og hørt, og han har en evne til at sætte ord på de ting, som jeg selv føler, men ikke kan finde ordene på, hele seancen føles som en blid bevægelse. Derudover er hans healing helt fantastisk. Kærligst May Hartvich

27-10-2023

Jeg fik healing hos Rasmus forleden.

Har gået med uforandrede ulidelige smerter i ryg og ben i et par måneder og været afhængig af 2 krykker. Måske fremkaldt af et fald og en forkert bevægelse? Men lægen kan kun henvise til rygcentret og ordinere stærk pille dosis, som jeg har været nødt til at indtage for at kunne “ være til”.

Der skete noget under healingen. Hurtigt slappede jeg af, efter at Rasmus havde sørget for, jeg lå godt på hans briks. Og efter han forsigtigt havde holdt mig under hovedet, fortsatte han healingen, mens jeg nærmest røg i drømmeland. Så billeder og mærkede ingen smerter.

Det sidste billede, jeg fik, var af “Fugl Phønix”, der handler om at “ brænde det gamle væk for at nyt kan komme til”. Det fortalte jeg ham. Han så også billeder undervejs og ku’ fortælle, at han havde set, at min krop havde været mørk, men at en ny lyskrop havde indtaget pladsen i stedet for den gamle mørke (med smerterne).

Pudsigt nok (eller naturligt nok😁) handlede både hans og mit billede om det samme, om noget glædeligt nyt. I dagene efter er det gået, som Rasmus forudsagde. En ændring og langsom fremgang.

Behøver mindre smertestillende, kan gå meget tid med kun én eller ingen krykker. Kan rejse mig fra sengen uden det helt store besvær. Det lyder måske af lidt, men når jeg i flere måneder har haft det så slemt og ingen go’ ændring har oplevet på noget tidspunkt, så er det virkelig meget for mig.

Nu tror jeg endelig på både fortsat fremgang og fuldstændig helbredelse. 🙏❤️ Tak, Rasmus. Kærligst. Anne Mette Fage-Pedersen

11-3-2021
Jeg fik en læsning og fjernhealing hos Rasmus for et stykke tid siden som virkelig satte noget på plads. Han er præcis og hans ord går dybt og lige ind i Kernen af problemstillingen. Den efterfølgende healing kunne mærkes i flere dage efter. Kærligst Gitta N.

30-11-2020
I forbindelse med en indkaldelse til en jobsamtale, valgte jeg at kontakte Rasmus for en konsultation via telefon. Jeg oplevede at Rasmus var meget kompetent og klar i sin formidling af de informationer som han fik via svaneenergien.
Rasmus undersøger – spørger ind til og vender hvert lille “sten” han bliver vist under kanaliseringen og jeg er ikke i tvivl om de beskrivelser han giver mig. Der er både positive og mindre positive, men dette er jo vigtigt så alt kommer med når man ønsker svar/råd/vejledning fra åndsverdenen.
Denne kanaliseringen har helt klart været brugbar og givet mig svar på spørgsmålet omkring jobsamtalen og den energi der er i det pågældende hus.
Rasmus er super skarp – god formidler og videre bringer budskaberne klart og tydeligt. Rasmus anvender og formulerer/formidler budskaberne via billeder – ord i tid og rum og med en utrolig ren, kærlig og omfavnende energi.
Jeg vil helt sikkert henvende mig til Rasmus næste gang jeg står overfor en opgave jeg har behov for at få belyst via en kanalisering. Kærligst Cathrine Ryge

18-11-2020
Hejsa Rasmus
Det er en stor oplevelse at være til Kanaliseringsaften hos dig! du er fantastik dygtig til at kanaliser, det komme bare strømmende ud af din mund, og det rammer mig lige i hjertet, jeg føler mig meget opløftet” KH. Ea Lomholt Nielsen